Oplevering 14 Nieuwbouw­woningen in het mooie Drentse Beilen

Binnenkort is de sleuteloverdracht van deze 14 top-nieuwbouwwoningen in het Drentse Beilen. Ook in sommige delen van Drenthe is er een groot tekort van nieuwbouwwoningen in het middensegment-huur. Alle woningen waren al voor oplevering ruimschoots verhuurd door Nederwoon in deze populaire huur- middenklasse. ABN Amro en Dutch Ref ( de heer Mark Hettinga) droegen zorg voor de financiering en begeleiding daarbij. Het fonds is geplaatst in de rechtsvorm van een Commanditaire Vennootschap (legal -advisor en adviseur van LokinTamse, prof. Dr. René van der Paardt) en telt circa 12 Commandieten welke een directe uitkering per maand tegemoet zien van circa 4,5%, na 1% aflossing ( 5,5,% direct ) De eindwaarde-ontwikkeling ( onzekere faktor) zorgt nog voor een surplus bij waardestijging. Voor inlichtingen Arnold Tamse van LokinTamse.

https://www.linkedin.com/pulse/lokintamse-en-roosdom-tijhuis-verheugd-over-oplevering-arnold-tamse/

Right Menu Icon